Fibromyalgie en voeding

Ik werd laatst benaderd door Lara, van fibromyalgieblog.nl. Daar werd ik heel erg blij van, want het is altijd leuk om soortgelijke blogs te ontdekken! Helemaal als je dan ook nog een beetje samen kunt werken.

Op Lara’s blog kan je veel informatie vinden over het leven met fibromyalgie in het algemeen, maar daarnaast schrijft ze ook nog regelmatig een ebook over specifieke onderwerpen! Dat vind ik echt zo’n goed idee. Mijn oog viel meteen op het ebook; fibromyalgie & voeding. Sinds mijn studie tot voedingsadviseur ben ik hier heel anders naar gaan kijken en heb ik zelf natuurlijk ook het een en ander uitgeprobeerd.

Cover ebook fibromyalgie en voeding

Ik zou iedereen aanraden om gezond*, gevarieerd en zo puur mogelijk te eten, maar iemand met fibromyalgie misschien nog net wat meer. Er valt zeker extra energie te halen uit gezonde voeding! En vooral de zoetstoffen en andere toevoegingen vermijden is in deze situatie van groot belang.

Een ebook waar dit in de grote lijnen duidelijk wordt gemaakt is dus ideaal! Ik vind dat Lara het heel goed heeft beschreven, op een manier dat iedereen het kan volgen. Het is geen wetenschappelijk boek, maar iets waar je als leek veel van kan leren. De hele basis van gezonde voeding staat erin. Tips waar je écht iets mee kan!

Voor iedereen die wat hulp nodig heeft bij het aanpassen van zijn/haar eetpatroon, en geen zin heeft om daar úren aan studie aan te besteden, is dit zeker een aanrader. Lees het gewoon eens door, je bent er niet veel tijd mee kwijt dus niks te verliezen ;)

 

 

Bekijk Lara’s blog, mét ebook hier.

*gezond is natuurlijk een ruim begrip

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Een gedachte over “Fibromyalgie en voeding

  1. […] Ise, blogger van Fibromyalgie en Fit over het eBook: ‘Een ebook waar dit in de grote lijnen duidelijk wordt gemaakt is dus ideaal! Ik vind dat Lara het heel goed heeft beschreven, op een manier dat iedereen het kan volgen. Het is geen wetenschappelijk boek, maar iets waar je als leek veel van kan leren. De hele basis van gezonde voeding staat erin. Tips waar je écht iets mee kan!’ […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.