Een balans vinden

277eb0c1eecb24e1a9800bb7fc7dad44

 

Ik had heel veel mooie plannen gemaakt voor de zomervakantie, en zoals altijd loopt dat net weer wat anders dan verwacht. Niet dat dat erg is. Ik heb namelijk een nieuw bijbaantje! Iets waar ik heel heel erg blij mee ben en super graag doe, alleen kost het me op dit moment nog veel energie. De plannen voor het vele bloggen (omdat ik straks natuurlijk ook een maand weg ben) schieten er dus een beetje bij in.

Dat is jammer, maar ik weet ook dat het wel weer terug komt. Een kwestie van tijd. Ik ga niks forceren en ‘wacht’ rustig af totdat alles straks weer een beetje in balans is.

Kan jij dat in zo’n situatie goed loslaten?

 

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Bron afbeelding

 

3 gedachtes over “Een balans vinden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.