5 heerlijke lunches

Er is niks mis met een paar boterhammen met pindakaas tussen de middag maar ik kan me voorstellen dat een beetje afwisseling ook wel welkom is. En er is genoeg om mee te variëren! Zelf houd ik niet zo veel van boterhammen, dus ik kan je wel wat andere ideeën geven.

IMG_7385

 

Mijn favoriet in de zomer: rijstwafels met avocado, peper en zout! Su-per lekker. Om het nog wat meer vullend te maken kan je er een gekookt eitje bij doen. Maar dat is eigenlijk bij iedere lunch wel een optie..

Op een schooldag neem ik graag (in mijn saladebak van sistema) een tonijnsalade mee. Blikje tonijn, beetje volkorenpasta, sla, tomaat, paprika en wat olijven. Klaar is kees!

Wraps kan je prima als lunch eten in plaats van in de avond, ze zijn zelfs ook super handig mee te nemen! Kies dan wel voor een volkorenwrap. Beleggen kan bijvoorbeeld met kipfilet, zuivelspread en ijsbergsla.

De omelet ‘wrap’ is ook zeker een aanrader. Een omelet van 3 eieren, een scheutje sojamelk, peper en zout. Deze beleggen met 30+ kaas, rucola sla en cherry tomaatjes. Jum!

Een beetje tegenstrijdig met wat ik in mijn intro zei, maar áls ik dan boterhammen eet, dan ook het liefste zo: volkorenboterhammen met pindakaas en banaan. Die combinatie klinkt misschien raar, maar is echt heel erg lekker. Probeer het maar eens ;)

 

Wat eet jij het liefste tijdens je lunch?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

3 gedachtes over “5 heerlijke lunches

  1. Een omelet wrap staat nog steeds op mijn lijstje wat ik eens moet proberen! Lijkt me zo lekker. Lijkt mij ook super lekker met feta en spinazie!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.