Zomervakantie! En nu?

Ik heb mijn P gehaald, zo’n enorme opluchting! Nu heb ik dus vakantie. En hetgeen waar ik normaal gesproken veel van mijn energie aan kwijt ben, school, is nu voorbij. Wat ga ik doen?

IMG_7582
TB naar het mooie Venetië van vorig jaar

Als eerste heel veel bloggen. Ik wil nu eindelijk eens wat meer tijd in mijn blog steken. Dat mag ook wel..

Ik ben ook enthousiast aan het bootcamp’en. Iets wat nu nog heel veel energie en tijd (het bijkomen in de dagen daarna) kost. Ik wil mijn conditie nog wat op te krikken en dit is daar natuurlijk een perfect moment voor. Een fijne bijkomstigheid is dat bootcamp ook zoveel leuker dan verwacht blijkt te zijn!

Deze tijd ga ik ook gebruiken om veel leuke dingen te gaan doen met vrienden. Normaal gesproken moet ik dat soms laten schieten, daarom probeer ik er nu zoveel mogelijk gebruik van te maken! Lang leve de zomer. Feestjes, late avonden en lekker zwemmen of shoppen.

Over drie weken ga ik ook op danskamp met een paar meiden uit mijn team. Súper leuk, ik heb dit vijf jaar geleden ook al eens gedaan en weet wat voor een geweldige (maar ook zware) week het is. We krijgen iedere dag workshops en gaan verder ook leuke activiteiten doen. En we slapen dus met z’n alle op slaapzalen, goed voor een echt kamp gevoel! Hoe ik deze week hoop vol te houden zal ik nog een keer met jullie delen ;)

En dan komt het mooiste van de hele zomer; Uganda! Ik ga na 1,5 jaar eindelijk weer terug. Dit keer echt helemaal alleen en zonder organisatie, dat maakt het natuurlijk nog wel spannend.. De eerste weken ga ik meelopen op de fysiotherapieafdeling van een goed ziekenhuis en daarna ga ik nog even rondreizen en alle plekken van toen bezoeken. Ik heb er zoveel zin in! Ben ook heel benieuwd of ik het dit keer weer zo leuk ga hebben, want de vorige keer kon het eigenlijk al niet beter.

 

Wat ben jij allemaal van plan deze zomer?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Een gedachte over “Zomervakantie! En nu?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.