I did it! Mijn HBO propedeuse gehaald!

Anderhalf jaar geleden besloot ik het gewoon maar te proberen.. Er waren maar twee studies die mijn interesse hadden: voeding & diëtetiek en fysiotherapie. Ik was eigenlijk opzoek naar een deeltijd of MBO studie, zodat ik niet zo’n lange en zware dagen zou hebben, maar daar was helaas niks in te vinden.

20160513_111801

Dus kies je dan voor iets wat je leuk lijkt of wat ‘handig’ is? Gelukkig heb ik voor het eerste gekozen. Een grote gok, maar wel één waar ik nu enorm blij mee ben. Het heeft me veel gekost (ik heb mijn werk, klassiek ballet en veel tijd met vriendinnen) er voor op moeten geven, al was het dat uiteindelijk allemaal wel waard. Ik heb het namelijk gehaald.

Mijn propedeuse is binnen.

Nou moet ik natuurlijk nog drie jaar en een aantal stages zien te overleven maar de kans dat ik mezelf over een tijd fysiotherapeute kan noemen is aanzienlijk gestegen :) Het moet me gaan lukken. Ik ben echt zó opgelucht nu. Het bleek precies te zijn wat ik wou, en ik kon het ook nog redelijk goed aan. Afgezien van een paar momenten waarop ik de hoop bijna had opgegeven, is het me verder best goed afgegaan. Dus mocht het uiteindelijk nou net niet lukken dan was dat zó’n grote tegenslag geweest. Gelukkig is dat niet het geval en mag ik door. WOEHOE. Wie had dat gedacht. Ik in ieder geval niet.

 

Heb jij ook twijfels over het studeren met een chronische beperking? Lees hier mijn vorige bericht.

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.