Doelen voor eind 2016

Eind 2016, dat klinkt nog heel ver weg. Gelukkig is het dat ook, maar we zijn wel al bij de tweede helft van het jaar aangekomen! Ik vond het wel een goed moment om te bekijken wat ik allemaal in dit halve jaar wil gaan bereiken. Nieuwe doelen maken doe ik namelijk niet alleen op 1 januari!

hearts-vcj-prints

Op een dikke vette eerste plaats staat het halen van mijn P. Nog maar drie weken school en dan zit het propedeuse jaar erop. Héél onwerkelijk. Dit is zo verschrikkelijk snel gegaan. En ik ben nu zó dichtbij. Ik hoef nog maar twee toetsen te halen, 1x praktijk en 1x theorie, waarbij ik me niet zo’n zorgen maak om de theorie, en dan heb ik het gewoon gehaald. Wie had dat gedacht.. ik in ieder geval niet. HBO proberen was echt de beste keus die ik gemaakt heb. Maar als ik het dan nu net op de laatste periode toch niet zou halen, pfoe dat zou ik zó erg vinden.. daar wil ik niet over nadenken.

Voor het einde van het jaar wil ik ook een bepaald aantal bezoekers (per dag) op mijn blog behalen. Wat dat aantal is hou ik lekker voor mezelf, maar ik ben wel echt gemotiveerd hier wat meer energie in te steken! Ik wil mijn blog echt gaan verbeteren.

Als ik dit zo allemaal opschrijf heb ik geen idee waar ik de energie vandaan moet halen, maar ik wil ook weer twee keer in de week gaan dansen. Klassiek ballet mis ik nog steeds niet zo, in ieder geval het lange reizen ervoor niet, maar ik mis het wel om in ieder geval 2x in de week te dansen. Dus ik ben nu opzoek naar een fijne dansschool bij mij in Eindhoven in de buurt. En het liefst ga ik dan ook een nieuwe stijl doen, dancehall ofzo :)

Ik wil (als ik nog even verder mag dromen) bootcamp lessen gaan geven of als voedingsadviseur gaan werken. Ik mis werken. Ja, echt. Vooral omdat mijn spaarrekening steeds leger raakt en met alle plannen die ik nog voor de komende jaren heb wil ik daar toch wel wat verandering in brengen. Het voelt ook echt raar om niet te werken, al weet ik dat het in mijn geval haast niet anders kan. Maar als ik nou toch iets in de richting van mijn opleiding kan doen dan komt dat ook wel weer goed uit.. Even kijken wat er mogelijk is!

Deze zomer een leuke ‘vakantie’ hebben in mijn eentje in Uganda. Ik ga nu écht helemaal alleen op reis. Weliswaar naar een plek waar ik al een keer eerder ben geweest, maar toch blijft het spannend. Ik ben heel benieuwd hoe het me af zal gaan..

 

Oké, dit is dus totaal niet realistisch om allemaal waar te kunnen maken. Ik moet al blij zijn om school vol te kunnen houden, maar toch wil ik proberen om deze puntjes ook nog wat te verbeteren. En ze hoeven echt niet allemaal helemaal perfect te gaan. Als er een paar dingen hiervan door kunnen gaan is dat al geweldig :)

Voor mezelf vind ik het wel fijn dit zo op te schrijven. Nu weten jullie er ook van en kan ik er niet meer onderuit! Echt, schrijf je doelen op en vertel het ook aan anderen. Betere motivatie kun je niet hebben.

En nu dus aan het werk ;)

 

Wat voor doelen heb jij nog voor het komende half jaar?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

 

Een gedachte over “Doelen voor eind 2016

  1. Zo, dat is nogal wat! Hoop dat het je gaat lukken.

    Ik wil dit jaar (en dan vooral voor volgend schooljaar) mijn functie op het werk goed aangepast hebben naar mijn mogelijkheden. Er komt verandering aan, dus ik hoop dat het wat wordt.
    En ik wil een choreo maken waarbij mijn favoriete dansvormen samenkomen: tribal fusion buikdans en inclusiedans. Daar moet ik nog aan beginnen…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.