05-06-2016

We zijn alweer een week verder. De zomer komt er gewoon al aan. Wat gaat het snel! Maar wel heel fijn, want er staan zoveel leuke dingen te gebeuren.. Ik heb me deze week ook weer prima vermaakt, kijk maar mee!

20160604_093952
Van zulke verjaardagscadeautjes word ik heel gelukkig ;)

Afgelopen week..

.. had ik niet zoveel lesuren, dat was zo fijn. Ik heb de tijd gehad om weer even alle achterstallige poetsklusjes te doen (we hebben zelfs met alle huisgenoten de tuin opgeruimd, jaja) en verder te werken aan mijn samenvattingen. Nog maar drie weken school jongens, drie weken. Waar blijft de tijd!?

.. heb ik de hele week opgekeken tegen een paar verslagen die ik nog moest schrijven, voor komende week. Ik wou het graag voor het weekend af hebben maar dat is me zelfs niet gelukt. Zo slecht. Ik kon me er gewoon telkens niet toe zetten, terwijl ik er zoveel tijd voor heb gehad.

.. hebben we op school iets nieuws uitgeprobeerd: ijstherapie. Dit zou als pijndemping gedaan kunnen worden bijvoorbeeld. Wordt maar weinig gebruikt hoor, en wij krijgen er ook maar één lesje van. Gelukkig maar want iedereen vond het verschrikkelijk. Ik kon het nog geen vijf minuten volhouden en kreeg er juist heel veel pijn door. Weten we dat ook weer ;)

.. ontdekte ik de app United Wardrobe via een vriendin en was meteen helemaal hooked. Zo veel leuke dingen!! Ik heb de dag erna meteen mijn kast uitgemest en er zelf ook heel veel spullen op gezet. Inmiddels heb ik al een ding verkocht en zelf iets gékocht. Het is echt verslavend gewoon haha, ik kijk iedere dag wel een paar keer of er nog wat leuks bij is gekomen.

.. werd de training op vrijdagavond een keer door iemand anders gegeven. We kregen een hele vrouwelijke choreo! Super onwennig want dit is totaal buiten mijn comfortzone maar eigenlijk ging het wel heel erg goed. Ik heb echt super fijn gedanst, dus wat dat betreft was het een geslaagde les!

.. hadden we weer de jaarlijkse familie barbecue. Ik dacht eerst heel even dat het niks ging worden, toen we daar net waren was ik al zó moe en kon ik niet echt in de stemming komen, maar uiteindelijk was het super gezellig. Het werd zelfs nog behoorlijk laat en stiekem had ik nog wel even willen blijven ;)

.. hoop ik af te sluiten door vanmiddag nog even van het mooie weer te gaan genieten met vriendinnen. En dan vanavond lekker terug naar Eindhoven, klaar voor een nieuwe week!

 

Wat voor week heb jij gehad?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

20160601_083830 20160604_160814 20160604_161120

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.