Best gelezen artikelen van dit half jaar

De vorige keer dat ik de best gelezen artikelen nog op een rijtje zette was op 31 december. Inmiddels zijn we alweer bijna een half jaar verder, en is het dus wel tijd voor een update! Ik vind dit zelf ook altijd fijn om terug te zien, want het is natuurlijk wel belangrijk om te weten wat jullie leuk vinden om te lezen :)

20160204_103825

In januari was dit pijnverlichting bij fibromyalgie. Deze stond ook meteen stipt op nummer 1! Waarschijnlijk omdat dit iets is waar veel mensen op googelen. Tegelijkertijd is het ook meteen een heel moeilijk onderwerp, want er is niet één ding wat echt goed helpt. Ik heb geprobeerd zo veel mogelijk nuttige tips te geven.. en aanvullingen blijven welkom!

In februari was dit 5 manieren om meer groente binnen te krijgen. Zulke artikelen vind ik altijd heel leuk om te schrijven, het is dus fijn om te zien dat ze ook goed worden gelezen! Wat mij betreft zijn dit dé tips, maar aanvullingen blijven natuurlijk weer welkom ;)

In maart was keuzes maken – stoppen met dansen het best gelezen artikel. Dat verbaasde me. Want het is een heel persoonlijk artikel, waarvan ik dacht dat het niet zo goed gelezen zou worden. Mij lijken de artikelen waar je zelf wat aan hebt (zoals de twee bovengenoemde) veel nuttiger! Maar natuurlijk is dit wel leuk om te zien.

In april weer een persoonlijk artikel, namelijk als je maar in jezelf gelooft. Ik schreef dit artikel na afloop van mijn praktijktoets, wat een wijze les was!

En als laatste in mei: food preppen voor beginners. Dit zou ik zelf ook heel leuk gevonden hebben om te lezen, dus dat is leuk om te zien!

 

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.