Afgelopen week

Zondagmiddag, tijd om een weekoverzicht te maken! Ik blijf het leuk vinden om te doen. Een fijn moment om even terug te kijken hoe de week ging én wat er komen gaat. Dag- of weekschema’s maken doe ik niet meer, ik kan nu bijna automatisch mijn rustmomenten inplannen, maar zo’n momentje aan het einde van de week blijft wel handig. Ieder zijn manier natuurlijk!

20160522_101323

 

Afgelopen week…

.. zat ik op maandagmiddag nog op het terras met vriendinnen. Hoe fijn is dat. Ik ging met een goed gevoel weer terug naar Eindhoven, alles uit het weekend gehaald!

.. heb ik mijn reisvaccinaties en malariatabletten gehaald. Nu komt mijn reis naar Uganda écht dichterbij. YES.

.. at ik weer een keer bij nichtje die ook in Eindhoven woont. Soms zie je elkaar een paar keer in de week, maar soms ook een paar weken niet. Gelukkig weten we dat het altijd wel goed zit.

.. had ik hele lange schooldagen maar ook een (bijna) vrije dag. En die had ik dus ook echt nodig! Deze week kregen we ook te horen dat de tentamens een week eerder zijn, fijn… Ik heb die tijd dus maar meteen gebruikt om samenvattingen te schrijven.

.. ging de training op vrijdagavond echt súper. Ik vind dat altijd zo’n fijne afsluiting van de schoolweek. Even alles loslaten en alleen focussen op de choreo, dat is voor mij echt ontspanning haha.

.. is zondag poetsdag! Het was hard nodig namelijk.. ik heb ervoor gezorgd dat ik de hele middag thuis kon blijven om die vervelende poetsklusjes te doen, wasjes te draaien etc, en de rest van de tijd lekker bij kon komen met New Girl!

 

 

En nu op naar een drukke week, met een heel leuk weekend. Ik ga namelijk mijn 20e verjaardag vieren! Kan niet wachten.

Wat ga jij komende week doen?

 

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

 

Een gedachte over “Afgelopen week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.