Afgelopen week

Toen ik vanmiddag op de bank lag en probeerde deze blog in elkaar te zetten kon ik me niet zo goed bedenken wat ik nou allemaal had gedaan deze week. Gelukkig helpen de foto’s herinneren ;) De eerste dagen van de week waren niet zo fijn omdat ik constant hoofdpijn had met een migraine aanval in het midden. Terwijl ik eigenlijk dacht dat ik het wel netjes rustig aan deed.. Hm. Verder heb ik nog steeds genoten hoor, kijk maar mee.

Screenshot_2016-05-15-17-30-16

 

Afgelopen week..

.. was het NK hiphop in Waalwijk. Dit was ook de laatste wedstrijd van mijn team zoals het nu is, we dansten hem dus nog al met een dubbel gevoel. De laatste ronde hebben we echt geknald en alles gegeven, maar het resultaat viel helaas toch een beetje tegen. Wel een leuke dag!

20160513_111801

.. spendeerde ik een rust avond zo; samenvattingen van colleges makend. Vind ik totaal niet erg om te doen en het kost niet zoveel energie dus dan doen we het maar op zo’n moment.

.. dronk ik de eerste echte ijskoffie. Zo lekker! Nog een reden waarom ik van de zomer hou ;)

.. had ik een hele leuke avond bij Jack Garrat in Doornroosje, Nijmegen. Ik was daar nog nooit geweest maar vond het echt de perfecte plek voor een klein concert. Het ging me gelukkig ook veel beter af dan de vorige keer bij Kensington. We zijn pas halverwege het voor programma in de zaal gaan staan en de tijd bij Jack Garrat zelf vloog voorbij. Wel heel veel pijn natuurlijk, maar dat neem ik voor lief met zo’n avond.

20160513_163329

.. was ik al eerder bij mijn ouders thuis en wist ik niet wat te moeten doen. Uiteindelijk heb ik lekker in het zonnetje wat tijdschriften doorgelezen. Heel fout, de Margriet ook. Daar staan trouwens wel hele mooie verhalen in!

.. wisselde ik de teksten op de theezakjes van pickwick uit met vriendinnen. Daar zitten soms erg interessante vragen tussen! Zoals, wat is de meest vreemde plek waar je ooit geslapen hebt?

20160512_192330 20160513_224944  Snapchat--4284352172839978024

 

Hoe was jouw week?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.