Afgelopen week

De dag ging gisteren zo snel voorbij dat ik mijn blog nu pas plaats. Sorry daarvoor. Deze hele week, mijn meivakantie, ging zo voorbij! Het was ook niet echt een vakantie omdat ik nog drie dagen stage heb gelopen, maar het was zeker een fijne week.

IMG-20160506-WA0002

 

Afgelopen week..

.. heb ik drie super leuke dagen gehad in het MMC Eindhoven/Veldhoven. Heel veel kunnen zien en daardoor toch al een beetje kunnen ervaren hoe het werk van een fysiotherapeut er in het ziekenhuis uit ziet. Interessant!

.. waren er ook veel rustmomenten (door die stage) waarin ik een heel seizoen New Girl heb gezien. Wat een leuke serie is dat.

.. heb ik bevrijdingsdag met vriendinnen in een park in Nijmegen doorgebracht. Het was geweldig weer, we kochten wat wijn, bekers en stokbrood en hebben ons pri-ma vermaakt.

.. deed ik een poging om van Eindhoven naar mijn ouderlijk huis te fietsen. Volgens Google maps was dat 1 uur en 22 minuten fietsen, dat valt op zich nog mee. Mijn goede fiets stond al die tijd nog in Eindhoven, het was lekker weer, ik had de hele week al niet gesport.. het leek me wel leuk om eens te proberen! Het viel ook niet tegen maar ik besloot het laatste stukje toch met de bus te gaan, om niet meteen veel te hard van stapel te lopen. Eenmaal thuis voelde ik pas hoe zwaar het toch was geweest, dus dat was een goede beslissing! En mijn ouders hebben diezelfde middag mijn fiets nog bij de bushalte opgehaald.

20160507_200353

 

.. ontdekte ik een hele lekkere variatie op de kwark die ik normaal altijd eet. Een bevroren banaan prakken (kan ook in de blender), dit mixen met kwark en dan wat cacaopoeder erbij doen. Super lekker..

.. was het ook kermis in het dorp en dus ben ik daar ’s avonds met vriendinnen gezellig wat drankjes & dansjes gaan doen. Heel leuk omdat je dan ook weer veel oude bekenden tegen komt. Dat was echt een geslaagde avond!

.. voelde ik me op moederdag dus iets minder fit, eigen schuld dikke bult natuurlijk. Helemaal vervelend omdat we een lekkere brunch gepland hadden! Maar gelukkig deed dat eten me daarna ook wel weer goed :)

20160506_171718 20160507_135118

 

En hoe was jouw week?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.