Afgelopen week

Een beetje een rare week zo, met een vrije dag in het midden. Maar wel erg fijn natuurlijk! Ik heb me prima vermaakt op de verjaardag van onze Willem. En met maar drie lesdagen deze week voelde het weer bíjna als vakantie. Wil je weten hoe het verder ging?

20160501_142050

 

Afgelopen week..

.. ben ik weer even creatief bezig geweest door zelf een paar haarbanden te maken. Hard nodig bij warm weer en zulk lang & dik haar! Het resultaat was beter dan verwacht :)

20160501_141114

.. had ik op dinsdag al een gezellige avond met vriendinnen. Met de nodige wijntjes, spelletjes en fijne muziek. Een geslaagde avond!

.. werd ik daardoor woensdagochtend iets minder fris wakker en heb ik lekker rustig aan gedaan. Rond vier uur ging ik weer met vriendinnen richting de stad en hebben we er nog een gezellige middag/avond van gemaakt. Door het weer was het niet zo druk en dat kwam eigenlijk wel goed uit. Je kon overal veel makkelijker heen, hoefde niet zo lang te wachten en we hebben zelfs nog op een prima plek kunnen eten. En ik was heel braaf om 10 uur weer thuis. De pijn van het lopen en staan begon erg te worden, het werd koud, mijn drankje was op en met het oog op school de volgende dag vond ik het wel mooi geweest!

20160501_005004  20160501_141010

.. was ik op vrijdag toevallig ook een dag vrij. De perfecte gelegenheid om wat leuks met een vriendin te gaan doen. We zijn naar de film Junglebook geweest (aanrader!) en hebben daarna lekker gegeten. Fijne ontspannende dag!

.. kwam ik erachter hoe snel mijn haar eigenlijk weer is gegroeid. Ik zag een foto van koningsdag 2015 voorbij komen waardoor het me op viel. Toen had ik nog een lange bob.

20160501_134112

.. heb ik de laatste dag, vandaag, goed gebruikt om me voor te bereiden op komende week. Ik ga stage lopen op de afdeling fysiotherapie in het ziekenhuis en moet dus lange dagen maken. Daarvoor heb ik alvast wat gezonde maaltijden, lunches en snacks klaargemaakt. Zo kan ik alle energie voor de stage gebruiken en toch nog fatsoenlijk eten. Ik heb er zin in!

 

 

Wat ga jij komende week doen?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.