Afgelopen week

Alweer een week voorbij, ongelooflijk! Voornamelijk gevuld met leuke dingen ook nog. Beter kon bijna niet. Benieuwd wat ik daarmee bedoel?

Downloads

Afgelopen week..

.. haalde ik mijn praktijktoets! Woe-hoe. Wat een opluchting. Nu heb ik niet die stress van een herkansing en weet ik dat het gewoon moet lukken, zolang ik maar in mezelf blijf geloven.

.. voelde verder weer als een mini-vakantie. Een middag op het terras, shoppen, barbecueën met huisgenoten, wijntjes met vriendinnen. Zo fijn dat ik daar nu al mijn energie aan kan besteden! Nog even drie dubbel van genieten voordat school straks weer begint.

.. kocht ik onder andere deze geweldige hoed. Ik wou al een tijdje zo’n hoed (vooral voor in Uganda straks!) en dit is de eerste die ik ook echt leuk vond staan. En als het prijskaartje dan €3 aangeeft… verkocht!

Downloads1

.. maakte ik hele leuke plannen voor mijn verjaardag. De tijd gaat zo snel want over een maand is het alweer zover. Ik ben bijna geen tiener meer, hoe raar is dat!

.. heb ik voor de tweede keer een solo wedstrijd gedanst! De vorige keer was het wel goed bevallen, ondanks dat het zo zwaar was, en omdat ik nu toch tijd had na de tentamens kwam het perfect uit. Ik wou vooral meedoen om weer uit die comfortzone te gaan en wat beter te worden in improviseren. Niet alleen met dansen, maar in het algemeen. Ik wil altijd alles voorbereid hebben want wanneer ik dat niet doe voel ik me heel onzeker en lukt het vaak ook niet zo goed. Voor de wedstrijd had ik dan ook niks voorbereid.

De wedstrijd verliep een beetje chaotisch omdat er mensen niet op waren komen dagen, dus besloten ze de eerste ronde (waarin je 3x moet dansen) helemaal over te doen. Dus ik heb twee rondes gedanst (in totaal 6x) en was toen helemaal kapot. Voor mijn gevoel had ik ook niet echt lekker kunnen dansen en uiteindelijk had ik maar 3 anderen verslagen. Een beetje een tegenvaller, al heb ik mijn doel alsnog bereikt..

.. kon ik gelukkig op deze laatste dag van het weekend lekker uitrusten. Tijd voor bananenpannenkoekjes, een warm bad en heel veel Netflix!

 

Hoe was jullie week?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN 

Een gedachte over “Afgelopen week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.