Afgelopen week

Er komt een hele grote glimlach op mijn gezicht als ik aan afgelopen week denk. Wat een leuke momenten. Het lijkt wel of met het mooie weer meteen alle mooie dingen komen.. Ik hoop dat jullie het net zo fijn hebben gehad!

Mijn afgelopen week..

20160413_210456

 

.. begon heel goed omdat ik mijn tentamen op maandagochtend dik heb gehaald! En dat terwijl ik op de helft van deze periode een dip had en ik veel lessen heb gemist. Zelfs dat houd me niet tegen! Nu alleen de praktijktoets nog ;)

.. was het maandag ook zo’n lekker weer dat we met een paar klasgenoten op het terras zijn gaan zitten. Na dat tentamen kan je je toch nergens meer toe zetten, dus hoe fijn is het dan om lekker een biertje te gaan drinken in de zon!?

IMG-20160411-WA0003

.. kon ik de dagen daarna lekker relaxen en dat heb ik dan ook maar gedaan. Even genieten van de vrije tijd. Ik heb twee seizoenen Breaking Bad gezien in vier dagen. Goed bezig Ise!

.. was ook het perfecte moment om weer eens op stap te gaan. Met een paar vriendinnen van de middelbare school en mijn klasgenoten van nu heb ik een hele leuke avond in de kroeg gehad. Het is dat we de volgende dag gelukkig allemaal vrij waren.

.. had ik ook echt weekend omdat er naast de tentamens niks gedaan hoeft te worden voor school. Het perfecte moment om mijn vriendinnen meer te zien, wat lekkers te bakken en weer eens bij familie langs te gaan.

 

Het voelde eigenlijk gewoon als een mini-vakantie. Super fijn. Ik ben weer helemaal opgeladen en klaar om mijn praktijktoets (en de laatste periode) te gaan knallen!

 

Hoe was jouw week?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Een gedachte over “Afgelopen week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.