Afgelopen week

Beter laat dan nooit! Gisteren kon ik helaas geen moment meer vinden om deze blog online te zetten, dus dan doe ik dat nu maar. Hebben jullie ook zo genoten van het weer!?

20160404_162658

Afgelopen week..

.. was dit kladblok mijn beste vriend. Ik schrijf al mijn samenvattingen (veel werk maar dan ken je het al een heel eind) en heb nu bijna dit hele kladblok vol. Nu alleen nog zorgen dat ik volgende week alles in m’n hoofd heb zitten ;)

.. kon ik mijn winterjas al eens verruilen voor een kort leren jasje. Hoera! Nu begint de zomer er echt aan te komen.

.. was het lekkere weer de aanleiding tot het uitproberen van een nieuwe maaltijdsalade. En lékker dat het was! Dat gaat sowieso een succes receptje voor de zomer worden.

.. had ik op vrijdag een héle leuke training waarbij we een nieuwe hiphop stijl probeerde en dat meteen in onze wedstrijdchoreo verwerkten. Na een hele dag leren was het zo fijn om even keihard te knallen. En met een trainer die ons goed aan het drillen was kwam dat wel goed..

.. werd er een workshopdag gegeven waar ik met een paar dansvriendinnetjes naar toe ben geweest. De timing was voor mij niet echt ideaal omdat ik nog kapot was van de vorige training, maar het was wel super leuk. Van de vier workshops heb ik er maar één helemaal mee gedaan, dancehall. Dat was dan ook wel echt super!

.. vierde mijn oma haar verjaardag, heel toevallig op die geweldig mooie zondag van gisteren. De hele middag in het zonnetje gezeten en dat afgesloten met een spontane barbecue. Kon niet beter ;)

 

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

3 gedachtes over “Afgelopen week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.