Het is oké

Ik zie graag verbetering. Ik ben altijd bezig met hoe kan ik dit nog beter doen en wat ging hier goed aan. Daar ben ik blij mee! Maar ik moet soms wel opletten daar niet in door te slaan.

Er spelen op dit moment een paar dingen waarvan ik niet helemaal weet hoe ik ze het beste aan kan pakken. Ik weet niet hoe het op te lossen is en dat irriteert me. Dat houd me constant bezig, net zo lang totdat ik het wél weet. Het is niet zo dat het mijn hele leven beïnvloed, maar het is toch wel heel belangrijk voor me dat dit straks goed opgelost is.

Dan ben ik blij! Weer iets goed afgehandeld. Maar het iconische is, natuurlijk komt er dan ook wel weer iets anders op mijn pad. Er zal zo altijd íets zijn. En dat is ook niet erg. Liever niet natuurlijk, maar je leert er wel van.

4f666891914e184409bdfd632dd5e38e

Dus het is oké als je nog niet ziet waar de oplossing zit, dat komt wel weer..

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Een gedachte over “Het is oké

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.