Afgelopen week

Deze week was leuk zeg! Alle leuke dingen leken ineens tegelijkertijd te komen. Wel een beetje druk natuurlijk, dus vandaag is een lekker luie zondag voor mij. Die heb ik hard nodig om bij te komen én bij te werken met school.

Afgelopen week..

9583_10209072516189076_9153904855498487342_n

… ging de danswedstrijd beter dan verwacht. Het werd een 5e plaats voor ons en daar waren we heel erg blij mee!

… ben ik bij Cirque du Soleil geweest. En wat was dat mooi! Echt een geweldige show. De trucs, het decor, de kleding, de muziek.. alles klopte gewoon. De volgende show willen we zeker weer zien ;)

… kon ik gelukkig heel erg genieten van de momentjes die ik wél rust had. ’s Avonds op de bank met een kopje thee bij mijn huisgenoot of met een cappuccino in de trein. Als je toch je rust moet pakken, beter genieten we er dan ook van.

… was de finale van Battle on the dancefloor. Mijn trainer (op de foto hierboven) heeft met zijn team Avant Garde gewonnen. Dat hebben we natuurlijk allemaal vol trots gevolgd!

… maakte ik, vrij snel, een moeilijke keuze. Ik ben gestopt met klassiek ballet. Het is heel jammer dat het moet maar dit geeft me nu wel even de rust die ik nodig heb. En er komt vast wel weer een ander alternatief.

… heb ik óók nog een feestje gehad dit weekend. Eindelijk weer een keer drankjes drinken en dansen met mijn vriendinnen. Nu we dat niet zo vaak meer doen zijn die keren alleen nog maar leuker!

 

Hoe was jouw week?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.