Afgelopen week

Hey, hallo! Hier een heel blij iemand, want komt de lente er nu aan?! Ik kan niet wachten. En ondertussen was deze week ook best wel leuk hoor. Wil je weten wat er allemaal speelt, kijk dan snel verder.

Afgelopen week..

20160312_162126

… wisselde ik gezond eten af met snoepen. Ik had ineens zoveel zin in zoet! En dan mag je natuurlijk best wel een keer toegeven ;) Eten bij Happy Italy, popcorn en wijn bij de film, een chocoladebroodje op station.. Ik heb er van genoten!

… heb ik mezelf bewust meer rust gegeven, en dat had een goede werking!

… ging de training op vrijdagavond wel weer heel lekker. Gelukkig maar, want volgend weekend is het weer tijd om een wedstrijd te dansen.

… stond het weekend weer in het teken van bijkomen. Dat klinkt misschien vervelend, is het totaal niet. Overdag lekker de hele dag bij mijn ouders thuis zitten, al het gemiste schoolwerk inhalen, en ’s avonds gezellig kletsen en wijntjes drinken met vriendinnen.

… zaterdag was helemaal leuk omdat ik een ticket naar Uganda heb geboekt! In de zomer ga ik een maand lang, alleen, terug. Dan kan ik ook een korte stage lopen in het ziekenhuis daar en ondertussen alle mensen weer bezoeken. Ik.kan.niet.wachten.

IMG_20160312_171112Instasize_030918015920160308_181807

En hoe was jullie week!?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.