Afgelopen week

Is er nu echt alweer een week voorbij? Wat gaat dat toch snel hé. Er is ook weer veel gebeurt.

Afgelopen week..

Eerst aanzetten, dan pas verder lezen ;)

.. was ik super blij met de post over twijfels over voltijd studeren met een chronische beperking, maar werd ik ook even hard met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik moet héél veel laten voor school. En mijn vriendinnetjes kan ik dus niet meer zoveel zien. Dat doet natuurlijk wel pijn.

.. ging ballet ronduit slecht, omdat ik ook even niet zo lekker in mijn vel zat, maar ging de training op vrijdag bij hiphop wel echt super! Onze eigen trainer die er weer was, gezelligheid in het team en een hele snelle, vrolijke choreo. Dat was echt een training waarbij je lekker je hoofd leeg kon maken, heerlijk! Had ik nodig.

.. heb ik zaterdag weer bij mijn ouders doorgebracht. Dat blijft altijd zo’n fijne dag. Lekker rustig, thuis blijven en niks hoeven, een beetje mijn schoolwerk inhalen. Gewoon relaxed.

.. ontdekte ik ook hele fijne nieuwe muziek. Petit biscuit. Ja, beetje rare naam misschien maar het is zó fijn. Perfecte muziek om op te zetten als je thuis bezig bent, huiswerk maakt etc.

 

En, hoe was jouw week?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.