Afgelopen week

Een week later en er is weer genoeg gebeurt! Afgelopen week…

voelde ik me net als zovéél anderen lekker grieperig. Ik ben de hele tijd zwakjes en een beetje aan het snotteren geweest, je kent het wel. Qua dansen is er niet veel van gekomen en ik vond het niet eens jammer. Ik heb veel thuis op de bank gehangen en alleen de meest nodige dingen gedaan. Bleh. Maar de ergste dag heb ik gelukkig al gehad! En komende week ga ik weer knallen hoor.

heb ik zo gezond mogelijk gegeten, in de hoop dat het me een beetje zou oppeppen. Ik was in de vakantie ook wel echt los gegaan hoor haha, maar dat moet af en toe kunnen. Wanneer ik dan terug ben in Eindhoven gaat die knop om en is het weer terug naar een normaal eetpatroon, en zoveel mogelijk goede voedingsstoffen binnen zien te krijgen.

20160217_150042

(Eiwitten!)

heb ik het moment maar goed gebruikt door al m’n favoriete programma’s bij te kijken. Ik heb geen televisie maar mis dit ook totaal niet, ik kijk gewoon wanneer het mij uit komt! Dat is standaard 3 op reis, Floortje naar het einde van de wereld, Wie is de mol en Battle on the dancefloor! Toch nog aardig wat nu ik het zo opnoem :)

 

Hoe zag jouw week eruit? Ik hoop dat je gespaard bent gebleven van de griep..

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Een gedachte over “Afgelopen week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.