5 nieuwe youtube workouts

Eerder gaf ik al 5 fijne youtube workouts aan jullie en vandaag is het tijd voor een update! Deze keer focus ik mij op het opbouwen van conditie. Ik heb daarbij geprobeerd vijf video’s te selecteren waarbij je met een minimale conditie toch al mee kunt doen. Voor de beginnende sporter dus! De nummers staan trouwens ook voor de intensiteit. Nummer 1 is het gemakkelijkst, nummer 5 het zwaarst.

De video’s zijn allemaal prima thuis uit te voeren, zonder gekke attributen én ze duren maximaal 20 minuten. Geen reden om het niet te proberen dus. Oké, aan de slag!

1 Deze video is dus echt het aller lichtste. Geen rare dingen, afleidende achtergronden of muziek. Clean & simpel!

2/3 Marloes van Optima Vita (Nederlands!) heeft ook twee hele fijne video’s opgenomen, gericht op de beginnende sporter. Duidelijk uitgelegd en niet te moeilijk. Ik vind dat ze dit heel goed doet!

4 Ik hou van Casey van blogilates! Haar video’s zijn zwaar, maar ze weet je er wel doorheen te sleuren! En wat zijn nou acht minuten..

5 Niet voor niks nummer vijf in de lijst; deze is pittig hoor! Oefeningen die al wat meer kracht, coördinatie en stabiliteit vragen én ook nog op tempo. Zeker weten dat die hartslag omhoog gaat.. al is het alleen al van deze jongeman ;)

 

Ik ben benieuwd of jullie deze video’s misschien al kennen en wat jullie ervaringen zijn. Succes, en laat mij vooral even weten hoe het ging!

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN’

 

2 gedachtes over “5 nieuwe youtube workouts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.