Afgelopen week

Alweer een week voorbij? Wat ging dat snel! Deze week was ik vrij van school en dat heb ik echt nodig gehad. De teleurstelling is voorbij en ik heb nu weer nieuwe moed verzameld. En zin om weer aan de slag te gaan.

De vakantie heb ik goed benut.. Als eerste natuurlijk carnaval. Jawel. Ik ben toch ook weg geweest. Al hou ik he-le-maal niet van de muziek, ik had er toch wel zin in. En dit was meteen een mooi moment om mijn middelbare school vriendinnen weer te zien. Onze outfit? Botox babe..

20160205_234041

 

 

 

 

 

 

 

Iets wat ook al lang op mijn lijstje stond: een keertje gaan skiën! Met twee vriendinnen (waarvan een goed kan skiën en een ander waarvoor het ook de eerste keer was) ben ik naar Bottrop geweest. Dat was echt ideaal om het eens uit te proberen, niet te duur, en omdat we in de ochtend waren ook nog redelijk rustig. Het ging eigenlijk wel prima, het was niet zo moeilijk als ik had verwacht, maar toch wel heel erg zwaar. Dat merk je pas als je beneden aan de piste staat.. ik heb dus het laatste uur overgeslagen en ben in het warme café gaan zitten. Een beetje hetzelfde verhaal als laatst, toch blij dat ik het heb gedaan! Leuke ervaring, al is een hele ski vakantie dan voor mij toch weer te veel van het goede ;)

En de rest van de vakantie ben ik lekker bij mijn ouders thuis geweest. Die avonden samen op de bank en met vriendinnen waardeer ik dan heel erg. Ik ben nu weer helemaal opgeladen, een goed benutte week waarna ik weer helemaal fris aan mijn leventje in Eindhoven kan beginnen.

Hoe was de afgelopen week voor jou?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN’

4 gedachtes over “Afgelopen week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.