Deel je passie

Op mijn vorige blog schreef ik heel veel over dansen, dat vond ik super leuk om te doen maar toch wilde ik een andere kant uit, vandaar dat ik opnieuw begon met fibromyalgie & fit. Met die beslissing ben ik nog steeds héél blij, al wil ik voor vandaag een kleine uitzondering maken.

Het dansen gaat de laatste tijd super lekker! Ik ben zo enthousiast. Ik zit weer helemaal in de flow en móet dat gewoon even met iemand delen. Dus ik dacht, ik ga er gewoon even een blog over schrijven. Dan kunnen we elkaar lekker aansteken met ons enthousiasme over datgene wat we graag doen. Doe je ook mee?

Instasize_0209171142

Sinds mijn 13e zit ik al in een wedstrijdteam waarbij we aan hiphop wedstrijden meedoen. De afgelopen twee seizoenen is er heel veel veranderd in de samenstelling van het team. Ik ging vier maanden naar Uganda, daarna een teamgenootje vijf maanden naar Amerika, iemand stopte, we vonden een vervanger, de vervanger stopte, weer een nieuw iemand erbij… Voor een crew die al een hele tijd samen danst is dat best heftig. De kracht van ons team was altijd de gelijkheid omdat we zo goed aan elkaar gewaagt waren, maar daardoor is het de laatste tijd ook heel rommelig geweest. We hebben iedere keer onze choreo weer moeten veranderen. Een wedstrijd dansen met 6 mensen, dan weer een wedstrijd met z’n 5’en, daarna weer met 7. Het werd er niet makkelijker op!

En ondanks al dat ‘gedoe’ in het team zijn we heel erg gegroeid. We zijn gewisseld van trainer en dat heeft voor een hele nieuwe boost gezorgd. Hard trainen maar ook veel praten. Wat zijn onze goede en slechte punten, hoe vonden we de laatste wedstrijd gaan, wat willen we nog gaan trainen.. en uit die comfortzone! Want de uitstraling.. dat blijft een gevoelig puntje ;)

Buiten de trainingen om doen we nu ook nog aan workshops mee. Afrodance, contemporary, modern, we willen het allemaal uitproberen! Ik vind het echt geweldig, het is dat ik al genoeg dans in de week anders had ik me zeker voor nog meer lessen aangemeld. Om het dan nu af en toe in het weekend als extraatje (en meteen teambuilding) te doen is ideaal.

En dan gaan we tussendoor ook nog naar de opnames van battle on the dancefloor (waar onze trainer aan meedoet!) en maken we plannen voor een danskamp in de zomer.. dat klinkt toch allemaal geweldig!? Ik ben echt trots op mijn team. We zijn lekker bezig, en ik word er helemaal enthousiast van. Het liefst ga ik nu nog veel meer workshops, danskampen en teamuitjes plannen. Maar het moet ook realistisch blijven natuurlijk, want deze dingen kosten mij wel heel veel energie. Ik heb dat er zonder twijfel wel voor over maar soms kan het even niet anders, er blijven natuurlijk ook nog andere verplichtingen. Maar als ik nog maar één ding mocht doen, dat had ik het wel geweten.. dánsen. Alsof het leven ervan afhangt ;)

 

En het mooiste van alles is.. ik heb dan ook nog deze blog waar ik al mijn enthousiasme op kan delen! Feeling blessed right now.

Vertel eens, wat is jou passie?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN’

3 gedachtes over “Deel je passie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.