Afgelopen week

Pfoe pfoe pfoe. Vorige week was leuk, mede doordat ik mijn twee tentamens goed maakte (en heb gehaald, woehoe) Maar deze week was dat wat minder. Ik had donderdag mijn praktijk herkansing van de eerste periode. Mocht ik deze weer niet halen dan zou ik aan het eind van het schooljaar mijn P niet kunnen halen, en dus zou ik dan niet verder mogen met de opleiding tot fysiotherapeut. Feel the pressure.

20160205_121855

Eerst nog een cadeautje voor mezelf.. een scratch map! Zó blij mee

Ondanks dat had ik er toch heel veel vertrouwen in! De hele week heb ik geoefend en ik kende het super goed. Geen zenuwen (totdat ik bij het lokaal was) en ik had zelfs gedacht wel een 9 te kunnen halen. Dat verliep natuurlijk net wat anders, want toen ze me vragen begonnen te stellen verstijfde ik helemaal. Het werd één grote waas in mijn hoofd en het leek wel of ze chinees spraken, ik had werkelijk geen idee wat ze me vroegen. Ik heb me een beetje door de behandeling heen gestunteld en ben op het einde in huilen uitgebarsten. Dit had ik zo niet verwacht!

Uiteindelijk kreeg ik te horen dat ik alsnog een 6 kreeg en het dus nét heb gehaald. Nog meer tranen.. Wat een geluk. Maar wel met de opmerking dat ik nu echt aan de bak moet want de volgende periode zal ik volgens hen niet gaan halen. Daar ben ik het natuurlijk niet mee eens en dat zal ik laten zien ook, maar de afgelopen dagen ben ik flink down geweest. Na zo hard werken, want ik geef bijna alles op om deze studie te kunnen volgen, wil het er op een toets niet uit komen..

Meer zinnigs kan ik over deze week eigenlijk niet vertellen. Maar goed, ik heb nu wel lekker een weekje vrij en probeer zo veel mogelijk mijn zinnen op wat anders te zetten (carnaval hahaha) Na deze week gaan we gewoon weer vrolijk verder! Nog maar 10 keer harder mijn best doen en aan de faalangsttraining. De volgende keer móet het me gewoon lukken.

Hoe was jouw week?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN’

7 gedachtes over “Afgelopen week

  1. Proficiat dat je geslaagd bent! Volgende keer een tandje bijzetten en dan lukt dat ook wel weer ;) Als je ergens echt voor wil gaan, kom je er wel. En niet bang zijn om een tentamen een keer te herdoen, heb ik zelf ook gedaan.
    Super leuk die scratchmap!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.