Afgelopen week

Munkee_0124212329

Afgelopen week…

SCHRIJVEN SCHRIJVEN SCHRIJVEN. Totdat m’n handen er pijn van deden. (Dat hoefde niet heel lang te duren haha) En toen; LEREN LEREN LEREN. Gelukkig zijn de meeste vakken wel erg interessant en wil ik het ook graag leren!

Was mijn motto; alles is mooi meegenomen. Ik heb sinds de kerstvakantie echt een stuk minder energie en ineens veel meer last van de ochtendstijfheid. Als dit alles is deze winter dan ben ik daar zelfs nog blij mee, maar het maakt het naar school gaan natuurlijk wel een stukje moeilijker. Soms is het dan ook kiezen tussen bepaalde lessen. In plaats van balen van de lessen die ik mis probeer ik dan maar blij te zijn met wat ik wél mee krijg.

Besef; bijna carnaval. Jawel, ik ben en blijf toch echt een Brabander. Ook al zag ik vreselijk op tegen deze week van verschrikkelijke muziek en bierdrinkende partijtjes, (ik had het liever overgeslagen en in Uganda doorgebracht zoals vorig jaar) heb ik er nu toch wel een beetje zin in gekregen. Het is ook wel weer leuk om een avond op stap te gaan met mijn vriendinnen van thuis, die ik doordeweeks eigenlijk nooit meer zie.. Nu alleen nog het dilemma; wat trek ik aan!?

Bedacht ik ook dat het me wel leuk leek om deze rubriek weer te introduceren. Elke zondag even terugkijken op de week, want hoeveel rotte dingen er ook zijn gebeurt, er valt altijd wel wat uit te halen! Right?

En hoe was jouw week?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN’

3 gedachtes over “Afgelopen week

  1. Haha ik ben ook een Brabander en elk jaar denk ik weer ah neee carnaval. Toevallig ben ik de afgelopen paar jaar best vaak in het buitenland geweest tijdens carnaval en dit jaar toevallig weer. Mijn brabantse vriendinnen zijn er van overtuigd dat ik het expres doe haha.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.