De 5 beste artikelen op fibromyalgieenfit.nl

Oké, bijna klaar met terugblikken! Ik vertelde al hoe 2015 voor mij is verlopen, nu alleen op blog-gebied nog. Ik besloot het roer om te gooien en helemaal opnieuw te beginnen. Een goede beslissing als je het mij vraagt. Al blijf ik een beetje hangen en wil het groeien nog niet echt lukken.

Een puntje voor komend jaar! Maar goed, eerst op naar de 5 beste artikelen van het afgelopen, het eerste, blogjaar van fibromyalgieenfit.nl

IMG_7872

Met een dikke vette voorsprong op nummer 1: Mijn verhaal

Dat is eigenlijk het eerste echte bericht wat ik schreef. Een soort inleiding! Wie ik ben en waarom ik deze blog ben gestart.

Nummer 2: Maar ik was er tenminste wel

De avond bij Kensington, het was me er een! Ik ben er wel even flink door van slag geweest, gelukkig heeft het schrijven van dit artikel daar wel wat goeds voor gedaan :)

Nummer 3: Hoe maak je een trainingsschema voor jezelf?

Deze vind ik ook wel erg goed gelukt, al zeg ik het zelf. Het is natuurlijk ook nog een heel erg nieuw artikel, vandaar dat het zo hoog staat. Maar ik hoop dat dit zo blijft! En dat veel mensen er iets aan hebben..

Nummer 4: Gezond, makkelijk en goedkoop eten

Het is gewoon echt té simpel en onflatteus om het een recept te noemen, maar dit artikel over mijn favoriete studentenmaaltje doet het ook erg goed!

And last but not least! Nummer 5: Wanneer ben je een #fitgirl?

Het kriebelde bij mij al heel lang om zo’n artikel te schrijven. Het daadwerkelijk publiceren vond ik iets lastiger. Niet bewerkte foto’s, geen make up op en tekst uit de grond van mijn hart. Ik heb me denk ik nog nooit zó open gesteld op internet..

 

En wat vond jij het beste artikel?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN’

4 gedachtes over “De 5 beste artikelen op fibromyalgieenfit.nl

  1. Ik vond jouw artikel”maar ik was er wel” best wel,leuk en inspirerend.Zoals ik je geschreven heb. Belangrijkste is dat je blijft genieten in je leven. Soms met wat aanpassingen en vooral aanvaarden dat je beperkingen hebt. Ik zou zeggen you go girl. Geniet in 2016 zoveel je kan, want op mindere dagen is het niet altijd fijn. Mijn beste wensen voor 2016. Gr Linda 💁🏻

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.