Bekijk het positief

Ik mis bloggen! Mijn leven is nu zo onregelmatig en druk, maar toch wil ik een nieuwe rubriek in het leven blazen. Een post per week is toch echt veel te weinig..

En daarom wil ik iedere week een positief moment met jullie delen! Fijn voor mezelf, om stil te blijven staan bij alle goede momenten, en ik denk ook heel leuk voor jullie. Dan maken we er met z’n alle gewoon een grote pagina vol positiviteit van! Goed idee?

20151130_142415

Twee weken geleden heb ik voor het eerst solo aan een danswedstrijd meegedaan. Dat wou ik al heel lang en ik riep een tijdje geleden zelfs al dat ik dit echt ging doen.. Op een avond met een paar wijntjes dacht ik ‘ik schrijf me gewoon in!’ en ja, toen kon ik niet meer terug.

Zo erg was het niet hoor. Wel spannend en een beetje ongemakkelijk nog, maar het ging eigenlijk heel goed! Van de 46 dansers ben ik op een 27e plek geëindigd. Dat had ik echt niet verwacht! Het dansen zelf was heel zwaar (ik moest 6 keer dansen) dus dat viel helaas wel tegen. Maar nog steeds zo blij dat ik het heb gedaan!

Dat was wel een beloninkje waard dacht ik..  Met de paarse lippenstift die ik die dag op had voelde ik me al een stuk beter, dus waarom niet nog een paar extra’s halen ;)

 

Heb jij jezelf ook wel eens voor iets beloont?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN’

2 gedachtes over “Bekijk het positief

  1. Gaaf dat je dat hebt gedaan! Lijkt me geweldig om te doen sowieso en eigenlijk nog meer als het ondanks de fibro voor elkaar krijgt. Ik hoop dat je niet te lang napijn e.d. hebt gehad.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.