Een niet zo ‘fit’ diary

Deze week heb ik tentamens gehad en vorige week was het herfstvakantie, niet het normale dagelijkse leven voor mij dus. En zo was er ook twee weken geen training. Maar wel zat ik dan uren lang op mijn gat te staren naar een paar boeken, samenvattingen of de laptop. Iets dat niet heel erg fijn is voor je houding, wat ik nu onderhand toch wel al weet.

Ik heb op een gegeven moment zelfs staand/lopend door de kamer mijn samenvattingen gelezen en de laptop op een stapel schoolboeken (ik heb 5 mega dikke medische boeken) op tafel gezet. Zitten ging echt. niet. meer. Maar toen was het natuurlijk al te laat.

Van te voren had ik met een beetje gezond verstand echt wel kunnen bedenken dat zo zou lopen. Want niet sporten én veel in de zelfde houding zitten is voor niemand leuk, maar voor een fibro-lichaam is dat na een enkele dag al funest. Maar laat dit een goed leermoment zijn, de volgende tentamenweek gaat dit niet meer gebeuren! Misschien tegen die tijd een heel survivalplan opstellen? ‘Leren voor tentamens met een chronische ziekte’ Haha, zou dat wat zijn?

IMG_7838

In ieder geval, dit is dus een ‘niet zo fitte’ diary. Het is niet helemáál rampzalig, want zo ben ik bijvoorbeeld wel lopend naar de supermarkt gegaan (voor een zak chocoladepepernoten haha), lopend naar de bushalte of fietsend naar school/het station. Het is zoveel handiger om dit allemaal met de bus of auto te doen, maar wanneer je iedere dag óf een stukje loopt óf een stukje fietst kan je daar zoveel voordeel uit halen! Zeker voor de mensen met chronische ziekte zoals ik. Maar ook voor je portemonnee, je figuur of humeur..

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN’

Een gedachte over “Een niet zo ‘fit’ diary

  1. balen zeg dat het zich meteen vertaald in pijn, ik hoop dat je desondanks je tentamens wel goed hebt kunnen maken (en dus niet voor niets al die moeite hebt moeten doen) en volgende week wordt het gewoon weer beter ;)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.