Soms zit het tegen

.. en dan ga je heel hard balen, dat mag! Even flink boos zijn. Dat lucht vast op.

Vertel je wat je dwars zit tegen wie het maar wil horen. Krop het in ieder geval niet op. Neem je tijd om verdrietig te zijn en stel jezelf ook een tijdlimiet. ‘Vanaf morgen ga ik weer positief zijn!’

Doe eens iets liefs voor jezelf, dat helpt je misschien om over die drempel te komen en weer positief te zijn. Koop een zak chocoladepepernoten gun jezelf een middagje serie kijken. Eet de halve zak leeg (of stop misschien net iets eerder, zodat je niet misselijk wordt haha) en onthoud dat je hierna weer verder gaat. Kop op!

20151104_161022

Dat is natuurlijk maar een voorbeeld he.. Maar vergeet niet dat het niet erg is om een slechte dag te hebben. Het kan natuurlijk niet altijd gaan zoals je zou willen. Even flink balen, en dan weer jezelf oppeppen en ervoor gaan!

 

3 gedachtes over “Soms zit het tegen

  1. Zeg dat wel! En – hoe moeilijk ook als je eenmaal in die bui zit – je ‘blessings’ van de dag tellen. Want elke dag heeft ook goede momenten, ook al lijken ze soms te worden overschaduwd door de slechte.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.