Alweer een jaar verder

Vandaag ben ik een beetje verdrietig. En niet om iets ergs, nee helemaal niet zelfs! Het is vandaag 31 oktober en dat wil zeggen dat ik precíes een jaar geleden op het punt stond om naar Uganda te gaan. Rond deze tijd zelfs.

10559887_547999541996798_1479492880254989803_n

Het grote avontuur van mijn leven, wat geweldig uitpakte. Ik ben echt zo. verschrikkelijk. blij. dat ik dit heb gedaan. Alles in die periode had ik voor geen goud willen missen. Het heeft me echt een hele boel mooie herinneringen, ervaringen en momenten gegeven.

Als ik ook maar één wens mocht doen dan zou ik de tijd 365 dagen terugdraaien zodat ik weer aan het begin stond van mijn reis. Op het vliegveld staan en nog geen flauw idee hebben van wat me allemaal te wachten staat. En dan alle geweldige dingen nog een keer mee mogen maken.. Maar oké, dat kan natuurlijk niet. Dus dan wens ik maar dat ik in 2016 een keertje terug mag gaan ;)

 

Wat zou jij nog een keer mee willen maken?

Een gedachte over “Alweer een jaar verder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.