Grenzen verleggen

Gisteren deed mijn lieve nichtje voor het eerst mee aan een wedstrijd. Paaldansen. Iets waar ze nog niet zo heel erg lang mee bezig is maar wel echt in uitblinkt. Super spannend maar toch heel tof dat ze het heeft gedaan. Ik ben trots!

IMG_4136
– mijn eerste balletvoorstelling, ook een hele overwinning! –

Het is zo leuk om iemand zijn grenzen zien te verleggen, ik kan daar echt blij van worden. En dat zet me zelf ook aan het denken.. welke grenzen wil ik nog verleggen?

Voor een lange tijd had ik al iets in mijn hoofd en ja, dat ga ik nu doen ook! Nu ik studeer is het niet meer vanzelfsprekend dat ik nog zo veel kan blijven dansen. Twee keer in de week kan op dit moment nog wel, maar je weet nooit voor hoe lang dat blijft. En dus ga ik dit seizoen er nog even alles uithalen.
Binnenkort is er een wedstrijd waar geen teams aan meedoen, dus dat is mijn kans! Ik ga een keer solo meedoen. Dan moet ik waarschijnlijk (hopelijk) vaker dansen dan bij de teams, maar dan iedere keer 1 minuut. Geen idee of ik dat vol kan houden hoor, alleen ik wil het wel eens geprobeerd hebben!

Nu ben ik ook wel benieuwd wat jij nog graag eens zou willen proberen!?

Fijne zondag allemaal :)

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

6 gedachtes over “Grenzen verleggen

 1. Wat goed dat je er dit seizoen nog alles uit wilt halen, want inderdaad je weet nooit wat de toekomst brengt. En tof dat je solo gaat doen,heel veel succes alvast maar dat komt vast goed!

  Like

 2. Super dat je dat wil proberen! Goh, wat zou ik nog wel eens willen proberen.. Lastige vraag. Ik zou ontzettend graag écht fit willen worden.. Ik ben 4 weken geleden bevallen en voel me nog zo zwak en energie-loos. Hoe fijn zou het zijn om me echt fit te voelen :).. Dat is inmiddels ook al zo lang geleden! Daar wil ik in het nieuwe jaar wel aan gaan werken!

  Heel veel succes met jouw doel!

  Liefs Rosie

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat goed dat je zo grenzen voor jezelf probeert te verleggen! :) Ik vind het af en toe nog wel moeilijk om mezelf uit te dagen, vooral met dingen die ik eng vind zoals presentaties geven voor grote groepen enzo :p

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.