Een slechte blogster

Ik vind bloggen echt een geweldige hobby. Het is super fijn om alles kwijt te kunnen in je artikelen. Wat je ook maar wilt delen, dat deel je. Voor mij is het fantastisch.

De laatste tijd merk ik alleen (ja, je verwachtte natuurlijk al een maar) dat het er een beetje bij inschiet. Dat vind ik oprecht héél erg jammer, maar sinds ik ben begonnen op het HBO gaat bijna al mijn energie en tijd daar natuurlijk naar uit.

Stoppen zal ik nooit doen, maar ik weet wel dat een goede blog/lezers opbouwen regelmaat vereist. En die heb ik op dit moment niet. Iets wat ik zelf ook heel jammer vind. Wat ik daarom ga doen is een afspraak met jullie maken. Gewoon, alles even duidelijk op een rijtje krijgen..

Vanaf nu zal ik iedere zaterdagmiddag een nieuwe blogpost online gooien. En mocht het haalbaar zijn, dan komt er doordeweeks ook nog een! Het is natuurlijk leuker om jullie te verrassen met een extra post, dan jullie teleur te moeten stellen met niks nieuws online.

 

Oh, en je kan me natuurlijk ook nog hier volgen ;)

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

5 gedachtes over “Een slechte blogster

  1. Ik blijf het ook lastig vinden te combineren met studie hoor! Vooral ook omdat beide activiteiten zelf inplanbaar zijn (en dat vergt altijd een hoop dedication haha). En school is sowieso belangrijker inderdaad, succes!

    Like

  2. Heel herkenbaar! Ik merk dat ik ook echt een soort nieuwe balans moet vinden nu ik full time stage loop, iedere dag zo’n 3-4,5 uur (afhankelijk van het verkeer) in een bus doorbreng én daarnaast nog werk om de vaste lasten te betalen. Maar weet je, bloggen is leuk en blijft ook vooral leuk zolang je het voor jezelf niet te erg een moetje maakt is mijn ervaring :)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.