Dit is echt bizar

Gisteren kreeg ik toch een filmpje te zien.. ik vind dit echt zo bijzonder! Hoe kóm je erop dit te onderzoeken, en dat het dan nog zo blijkt te zijn ook. Echt heel bijzonder.

 

Eigenlijk betekent dit dus dat je alles aan kan leren. Dat is hélemaal geweldig. Voor mij is dit wel een goede motivatie. Je kan jezelf zeker wel iets aanleren, ongeacht hoe oud je bent. Dat geeft wel moed!

 

Wat zou jij willen leren?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Advertenties

2 gedachtes over “Dit is echt bizar

  1. De handstand! O mensen. Dit is al een heet hangijzer in mijn leven sinds mijn zesde, toen ik als enige meisje in de klas geen handstand kon. Nu zijn we twintig jaar verder en ik kan het. Nog. Steeds. Niet.

    (Kleine noot: ik oefen ook niet meer elke dag, en ik hoef er ook niet meer wekelijks om te huilen).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.