Inspirerende twitter-aars

Twitter is voor vele al vergaande glorie, maar ik vind het echt nog hartstikke leuk! Heel handig ook. Je vind er zó veel informatie en inspirerende mensen. Al je vragen kunnen beantwoord worden en er zijn altijd wel grappige dingen te lezen. (En ook genoeg geklaag, dat moet toegeven. Al is het soms zo erg dat ik het wel weer grappig vind..)

Ik ben er niet 24/7 op actief, plaats zelf ook maar weinig, maar lees wel bijna alles. Want er staan al-tijd wel wat interessante linkjes tussen. Ik noem een paar voorbeelden:

St. Onzichtbaar Ziek Een geweldige organisatie vind ik dit. Vol met mooie verhalen en een heel goed steunpunt.

DirkWouter heeft ook een eigen blog (waar ik pas met mijn verhaal op mocht verschijnen!) en geeft je een open en eerlijke kijk op zijn leven met beperkingen.

OptiZijn Korte feitjes, tips, recepten.. allemaal dingen die je motiveren bij een gezonde levensstijl!

Hoezo Anders is speciaal voor jongeren en kan perfect helpen bij het waarmaken van je dromen. Ook zij sturen hele handige linkjes de wereld in!

Anneau is een fanatieke hardloopster, iets wat ik totaal niet ben, maar haar pagina staat daardoor wel vol met allerlei gezondheid en sport gerelateerde dingen. En alles ziet er ook nog eens super mooi uit! Als dat niet motiverend werkt..

Naamloos

 

Je kan het natuurlijk ook zo leuk maken als je zelf wilt, door de juiste mensen te volgen. Waar je ook van houdt, er zijn altijd wel mensen die dat met je delen!

Wie zou jij, naast mij natuurlijk ;), wel willen volgen?

3 gedachtes over “Inspirerende twitter-aars

  1. Ahh twitter.. ik heb er ooit één gemaakt, maar nooit wat mee gedaan. Ik denk dat ik het binnenkort ga oppakken en dan heb ik alvast wat leuke mensen om te volgen, thanks ;)

    Ik heb je genomineerd voor de Versatile Blogger Award!

    Like

  2. Leuk, ik ben Anneau gaan volgen! Ik heb zelf niet zoveel met Twitter, omdat ik niet zo goed weet hoe ik het moet gebruiken, dus ik gebruik het nu maar voor dagelijkse hersenspinsels (en het delen van mijn outfits op lookbook). Ik vind het account van Linda (als in, het tijdschrift Linda) een leuke mix van leesvoer en nieuws en volg ook gewoon het AD om een beetje bij te blijven. Verder ben ik nog weinig inspirerends tegengekomen :(.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.