Mijn fit diary

Oké daar komt ‘ie dan, mijn eigen fit diary! Wat dat precies inhoud kan je in deze blog teruglezen, maar je kan ook gewoon lekker verder kijken wat ik deze week allemaal heb uitgevoerd. Ik vind het wel fijn om dit op een rijtje te zetten, dan is meteen duidelijk of ik deze week niet te veel of te weinig heb gedaan, en kan ik bij rare klachten altijd even terugkijken of dat er misschien iets mee te maken had ;)

IMG_4882
Een oud ‘activiteitendagboek’

Maandag had ik een lange schooldag en daarom heb ik bewust in de avond niks anders gedaan dan series kijken. Pluspunt voor mezelf! Ik heb die dag wel twee keer 10 minuten gefietst naar school toe, dus dat is prima.

Dinsdag weer een lange schooldag en in de avond daardoor ook weer weinig activiteit. Deze dagen waren een beetje saai, maar ik wist goed dat die rust wel nodig was na vorig weekend.. Wel weer gefietst natuurlijk!

Woensdag eindelijk een kortere dag, yay. Dat kwam goed uit want zo had ik nog genoeg kracht over voor ballet. Twee keer 10 minuten fietsen en een uur dansen dus. Heftig maar wel lekker..

Donderdag ook maar weinig lesuren, alleen wel de nodige last van de avond daarvoor. De ‘activiteit’ van die avond was dus Expeditie Robinson kijken met huisgenoten. Perfect. En nog steeds wel gefietst.

Vrijdag was iets minder leuk omdat ik halverwege de dag migraine kreeg. Ik ben toen eerder naar huis gegaan en heb een paar uur geslapen. Daarna voelde ik me gelukkig wel weer beter dus ben ik toch gaan dansen. En dat ging eigenlijk super goed! Ik had natuurlijk die dag nog niet veel actiefs gedaan dus ik kon lekker al m’n krachten kwijt :)

Zaterdag kon ik gelukkig vrij uitgerust opstaan omdat ik vrijdag naast het dansen niets meer had gedaan. Op het werk heb ik wel behoorlijk veel gelopen en dingen getild maar dat was allemaal op een relaxed tempo. Beweging, maar geen zware activiteit. Goed voor me!

Na een tijdje rust heb ik toen die avond/nacht nog een paar dansjes op Stratum in Eindhoven gedaan. Dat was helemaal leuk…

 

Dat ik zondag, gisteren, de halve dag in bed heb gelegen en verder vrij weinig heb uitgevoerd is dus niet zo gek. Maar een zondag zoals deze, lekker lui is wel de beste! En nu weer vol energie aan de volgende week beginnen. Laten we er iets moois van maken!

Wat heb jij deze week aan activiteiten/sport gedaan?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Een gedachte over “Mijn fit diary

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.