Creatief ontspannen

IMG_7831

Op een vrije middag heel even een momentje voor jezelf pakken. Heerlijk! En ook belangrijk. Ik deed dat afgelopen zondag eens op een andere manier dan ik gewend was, niet met een serie of film, nee met een creatief werkje.

Ik kwam een mooie quote tegen die wel bij dat moment paste en dacht ‘daar wil ik iets mee!’. Het leek me wel leuk om hem op mijn kamer te hangen (een goede reminder) maar wou eigenlijk liever niet meer op de computer aan de slag. Dus laat ik gewoon eens gaan tekenen! Want eerlijk, dat is toch al veel te lang geleden..

Een paar kleurpotloden erbij gezocht, een gum en een leeg vel, en ik kon beginnen. Het kost toch nog iets meer moeite dan je denkt om alles mooi uitgelijnd te krijgen, maar eigenlijk maakt het helemaal niet uit hoe lang je erover doet. Het is zo’n ontspannend werk! Even alles om je heen vergeten en iets moois proberen te maken. Daar heb je daarna ook weer plezier van!

Ik vond het echt een heel fijn werkje om te doen en het heeft me zo goed gedaan. Dit wil ik komend weekend wel weer gaan doen ;)

 

Teken jij nog wel eens iets?

 

Ps. ik zou het super tof vinden als jullie me willen volgen

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

 

Een gedachte over “Creatief ontspannen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.