Puur genieten

Je herkent het vast wel; je zit ’s avonds op de bank en je hebt zin in wat lekkers. Suiker, snoep, chocola. Alles wat fout is! Echt helemaal niet raar, iedereen heeft wel eens zulke momenten. Je moet jezelf natuurlijk ook wel wat gunnen af en toe..

Mijn absolute held op zulke craving momenten is pure chocola. En dan ook echt puur! Het liefst 85% cacao. Soms met nootjes erbij, soms niet.

20150917_182448

Door het hoge gehalte aan cacao is het best verantwoord genieten, dat is helemaal fijn. Ik heb vaak ook na 2 blokjes al genoeg. Het is bitter maar heeft wel super veel smaak. Genoeg om mijn gehele lekkere trek te stillen voor een avond.

En anders pak ik er gewoon nog een blokje bij, maakt ook niet uit toch? ;)

6 gedachtes over “Puur genieten

  1. Ik wou dat ik van pure chocolade hield! Maar ik vind de bittere smaak echt niet lekker haha, helaaas.. Dan maar wat minder verantwoord genieten zo nu en dan ;) Heb je de nieuwe Tony’s al geprobeerd? Die is ook puur, met amandelen en zeezout. Ik hoor van veel mensen dat ‘ie heel lekker is!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.