September musthaves

Ik wil jullie niks opdringen, maar deze musthaves zijn toch wel verrekte handig ;) Geen reclame, puur dingen die ik absoluut niet kan missen.

IMG_7824

Ik heb nu twee weken school gehad en het gaat eigenlijk wel prima. Het voltijd studeren is tot nu toe wel te doen, alleen alle dingen die ik daar rondom heen wil niet. Beetje te gek ook eigenlijk. Ik blijf maar meer willen.

Dit weekend heeft dat er even goed in gehakt en heb ik een feestje met vriendinnen af moeten zeggen. Ze hebben uren op mij gewacht totdat ik klaar was met werken maar daarna stortte ik in en kon ik niks meer. De rest van de dag heb ik boos in bed gelegen want het is zo oneerlijk dat ik niet gewoon alles kan net als mijn vriendinnen en het is ook stom van mezelf om steeds dingen te plannen die te hoog gegrepen zijn. Vanaf nu wil ik dus liever wat minder dingen doen, zodat ik die dingen wel op een leuke manier kan doen :)

En het begint altijd bij de kleine dingen!

’s Avonds een theetje drinken met een vriendin of huisgenootje (of alleen tijdens het huiswerk maken). Heel simpel maar wel een fijn moment. Ik kan nu het weer wat frisser begint te worden echt liters thee per dag drinken. De groene thee met citroen van de Lidl, alleen die haha!

Mijn Herschel rugzak, de vriend die iedere dag aan mijn zijde staat. Hij is zo handig! Ik neem hem al-tijd mee en zo heb ik ook nog niet echt last gehad van mijn laptop die mee moet.

Mustsee; Expeditie Robinson. Wat een heerlijk programma. Zon, zee & strand terwijl het hier al frisser begint te worden. En dan ook nog zo’n avontuur.. Stiekem lijkt het me heerlijk om een tijdje op een afgelegen eiland te wonen!

Mijn eigen receptenschriftje. Het begon heel onschuldig toen ik een blaadje nodig had om alle ingrediënten voor een gezonde snack op te schrijven, en toen dacht ik ineens ‘hey ik kan hier ook al m’n favoriete recepten bij elkaar zetten’ Ideaal als je even geen inspiratie hebt of zin in iets lekkers, en het is nog leuk om te maken ook! Met een kopje thee op de bank ofzo..

 

Wat zou jij deze maand absoluut niet kunnen missen?

Ik zou het trouwens echt su-per leuk vinden als je me volgt op Bloglovin!

Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.