Soort van beginning ballerina

Gisteren had ik weer mijn eerste lesje klassiek ballet van dit seizoen. Ik keek er echt naar uit maar door de vreselijke spierpijn na het dansen vrijdag was ik toch wel een beetje bang geworden..31683200785-1339777471

Achteraf nergens voor nodig natuurlijk, want het ging prima. We waren maar met vier meiden en dat danst wel zo lekker. Veel aandacht en ik heb echt weer het gevoel wat geleerd te hebben. En, het allerbelangrijkste: daarna ging het ook goed! In de bus terug naar Eindhoven voelde ik me wel héél moe en zwak, maar vandaag ging het niet slecht. Misschien kwam het door de massage op school ;)

 

Hoe lekker is het om weer te beginnen met sporten na een tijdje van niks doen!? Of dat nou door een blessure of vakantie kwam. Ook al was het nog niet eens een training half zo goed als je eerst deed, misschien heb je er wel mega veel pijn door gekregen.. Toch ben je weer begonnen! En dat voelt zo goed. Lekker sportief bezig zijn.

Maakt niet uit op welk level, dat is voor iedereen anders toch ;)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.