Wondermiddel #2

Laatst deelde ik mijn wondermiddel met jullie; cooling gel. Dat is zo’n beetje mijn redding bij feestjes, lang staan en na zware trainingen. De momenten dat ik wel bijna door m’n knieën kan gaan omdat het zó’n pijn doet.. Ice power of cooling gel zorgt dan dat het branderige weg gaat. Voor mij een uitkomst, en misschien doet het voor jou ook wel wat! De blogpost daarover vind je hier.

Maar nou heb ik op mijn kamertje nog wel meer dingen liggen die op sommige momenten echt een uitkomst zijn. Die zal ik jullie natuurlijk ook niet onthouden ;)

20150827_151530

Ik gebruik warmtepleisters al héél erg lang en heb er ook heel veel verschillende gehad. Met misschien nog wel het grootste verschil; de prijs. En je zou het niet verwachten, maar die van de Action hebben mijn voorkeur!

20150827_151604 20150827_151627

Zelf gebruik ik ze in de zomer amper, maar dat kan wel gewoon. De pleisters zijn een beetje te vergelijken met tijger balsem (de geur ook) en je zou ze daarom ook goed voor spier of gewrichtspijn kunnen gebruiken. Maar door het formaat van deze zijn ze eigenlijk alleen op je (onder)rug/schouderbladen te gebruiken. Dat is tenminste wat ik doe, je kan ze misschien ook wel kleiner knippen maar dat heb ik nooit geprobeerd.

Voor de prijs van één euro (voor drie pleisters) valt er nog wel mee te experimenteren. Sommige mensen vinden het echt té warm worden, maar ik vind het heerlijk. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is het eraf halen, dat gaat nogal lastig met zo’n groot plakkaat…

Gebruik jij ooit warmtepleisters of iets als tijger balsem?

7 gedachtes over “Wondermiddel #2

 1. Ik heb ook al aan zo’n warmtepleisters gedacht, maar het lijkt me niet fijn om ze er weer af te halen. Ik krijg van kleine pleisters al snel een allergische reactie dus ben bang dat het bij deze ook zo zal zijn. Toch een leuke en vooral budgetvriendelijke tip!

  Like

 2. Als ik erg last heb van mijn rug, dan gebruik ik deze warmtepleisters ook graag. Een tip: knip de pleisters in de lengte door de helft. Dan heb je niet zo’n mega plakkaat op je rug, kan je de warmte beter verdelen en gaan de pleisters er makkelijker af. :D

  Like

 3. Ah klinkt echt super fijn! Ik heb wel eens last van mijn onderrug enzo en dan lijken me deze wel fijn!
  Zou het ook helpen tegen menstruatiekrampen? Dan helpen warme dingen ook dus dit misschien ook wel?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.