Babbelblog

Hey allemaal, ik ben er weer! Terug van een heerlijke vakantie en zoveel te vertellen. Er zijn in die tijd wel wat berichten hier online gekomen maar vanaf nu ben ik weer helemaal 100% aanwezig. En ik kan niet wachten om weer lekker te bloggen!

Ik begin eerst maar met leuk nieuws dat ik op vakantie te horen kreeg: ik ben geslaagd voor mijn examen voedingsadviseur, met een 8,5! Daar ben ik dus heeel blij mee, nu heb ik het ook voor het nieuwe schooljaar afgesloten dus kan ik me compleet focussen op fysiotherapie straks. Dubbel zo fijn.

De vakantie zelf was geweldig. We hebben zoveel gezien en meegemaakt. Roadtrippen is zó leuk! Ik ben in Praag, Wenen, Bratislava, Boedapest, Kroatië en Venetië geweest. En in Boedapest nog vijf dagen op het festival Sziget. Echt su-per.

20150820_153410 20150821_164330 20150821_171638

Voor het aantal dagen dat we weg zijn geweest hebben we het wel een beetje vol gepropt en hebben we dus niet veel tijd gehad om alles rustig te bekijken. Dat was aan de ene kant wel jammer want zo kon ik niet even rustig aan doen. Ik ben blij dat ik zoveel heb kunnen zien maar er zijn ook best veel momenten geweest waarop ik het even niet meer zag zitten. Vanaf dag 1 hadden we al grote afstanden gelopen in Praag en op dag 2, 3, 4 ging dat maar verder. Het was steeds wel de bedoeling wat rustiger aan te doen maar dat kwam er gewoon niet van. Bij een roadtrip kan je niet plannen, maar dat maakt het natuurlijk juist ook wel weer zo leuk. En ik wilde de drie meiden waarmee ik was niet belemmeren.

Zo ben ik dus bijna iedere dag weer over m’n grenzen gegaan en kon ik steeds maar niet uitrusten. Ik wou natuurlijk ook niks missen en alleen achterblijven kon vaak niet. Op het festival ging dat verrassend genoeg wel goed omdat we daar met een grote groep meiden waren en ik altijd wel later kon gaan of eerder naar huis kon. Ook al ben ik soms maar 2/3 uur op het festival geweest, ik heb zo genoten!

We hebben daarna nog door Kroatië gereden en natuurparken bezocht, geweldig mooi daar, maar door het slechte weer in combinatie met kamperen heb ik daar niet altijd van kunnen genieten. Achteraf kan ik er ook wel weer om lachen, die momenten waar ik chagrijnig en helemaal verkrampt en verkleumd bij de plitvicemeren liep. Of toen onze tent bijna wegwaaide. Het is een geweldige manier van reizen, alleen niet echt ideaal voor mij. Hopelijk vind ik ooit een manier om het wat draagbaarder te maken, want ik zou zo graag weer willen!

Ik ben zaterdag vanuit Venetië naar huis gevlogen zodat ik op tijd terug zou zijn voor de introductieweek van school (en dan konden die andere drie meiden nog even door) maar doordat ik de afgelopen weken veel te veel heb gedaan heb ik besloten dat maar te laten gaan. Nu heb ik deze week nog om even bij te komen en te settelen voordat school begint. Heel jammer, maar dat is niet anders!

Goh dat was het denk ik wel weer. Hoe waren de afgelopen weken voor jou?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.