Back to school

Ik ben zelf nog niet eens terug van vakantie en ik denk alweer aan het begin van het schooljaar. Begrijp me niet verkeerd, ik hóu van de zomer, die kan me niet lang genoeg duren. Maar ik kan echt niet wachten om te beginnen met studeren!

Het tussenjaar was geweldig, en dat heb ik ook echt nodig gehad, maar nu ben ik wel weer klaar voor een nieuwe uitdaging. En een uitdaging gaat het zeker zijn, HBO voltijd. Daarom wil ik ook zo goed voorbereid mogelijk beginnen. De kamer om niet iedere dag op een neer te hoeven reizen is er al, nu alleen nog wat kleine dingen.

  • een laptop, onmisbaar natuurlijk
  • een goede rugzak (om die laptop, en een hoop andere dingen, mee te kunnen nemen. Ik twijfel alleen nog over de kleur..)
  • sistemabakjes (zodat ik overal gezonde maaltijden mee naartoe kan nemen)
  • een tweede schuimkussen (die heb ik namelijk nog niet op mijn kamertje)
  • nieuwe spijkerbroek van Levi’s (na drie jaar gaat mijn eerste nu sneuvelen! En deze broeken zitten voor mij echt het fijnst)
  • vitaminetabletten (om straks de winterperiode wat draaglijker te maken)
  • een koptelefoon (in een studentenhuis is het natuurlijk amper stil, daar moet ik af en toe wel aan kunnen ontsnappen)

 

Heb jij nog speciale wensen?

 

Oh, en volg je me al op ‘Bloglovin? Zou ik leuk vinden!

Een gedachte over “Back to school

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.