TROTS

Van alle tienduizend dingen die nog op mijn lijstje stonden om voor de vakantie af te hebben kan ik de belangrijkste nu doorstrepen. Mijn kamertje! Het is niet helemáál klaar, maar dat zal het waarschijnlijk nooit zijn. Gisteren hebben we de laatste spullen over gehuisd en nu is het dus zover af dat ik er na de vakantie meteen in kan. Twee dagen na mijn vakantie begint de introductie ook al en na het weekend dus school. Ik snap mijn stress wel haha..

Nu hoef ik alleen nog mijn vakantie spullen in te pakken en blogjes vooruit te schrijven. Oh, en nog een paar keer kassameisje spelen.. Maar dan kan ik op vakantie!

Ben je benieuwd hoe mijn kamertje er nu uit ziet? Kijk dan verder :)
20150804_180517

20150804_180507

20150804_180448

20150804_132259

2 gedachtes over “TROTS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.