”Nee”

Het is me zo vaak overkomen; iemand vraagt iets van je waar je eigenlijk helemaal geen zin of tijd voor hebt. Maar je wilt diegene niet teleurstellen. En dus ga je iets doen om de ander te pleasen, want ‘je moet soms ook dingen doen waar je geen zin in hebt he’..

Ik doe dat een keer of tien en loop dan tegen mezelf aan. Waar ben ik mee bezig? Het is grappig dat je zo’n moment nodig hebt om te zien wat je aan het doen bent. Liever niet natuurlijk, maar het is wel een les. Of ik het ooit ga leren weet ik alleen niet haha.

Dit schrijf ik dan ook niet zomaar. Ik heb de afgelopen tijd iets te vaak ‘ja’ gezegd waardoor ik nu in de dagen tot mijn vakantie superdruk ben. Werken, examen doen, verhuizen, blogjes schrijven.. en ik bedenk me steeds meer dingen! Ik ga gewoon zoveel mogelijk doen en dan vanaf vrijdagmiddag ben ik vrijjjjj.

il_570xN.548762954_g88d

 

Maar na de vakantie, dan moet ik misschien eens minder dingen aannemen..  kan jij dat wel goed?

 

Bron afbeelding

Een gedachte over “”Nee”

  1. Ik ben daar verschrikkelijk slecht in, in nee zeggen. Of op tijd stop zeggen, wanneer me iets fysiek te veel wordt. Ik bots altijd tegen mijn grenzen aan, nog te vaak overschrijd ik ze. Niet oké…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.