Instagram highlights

Op social media komen vaak alleen de mooie dingen voorbij. Iedereen heeft een leuk leven als je op facebook kijkt! Ik ben er ook schuldig aan hoor, mijn instagram staat vol met foto’s van leuke momenten. Momenten dat het even heel erg goed ging. Dat is soms verwarrend voor de rest van de wereld maar dat weerhoud me er niet van ze online te gooien. Want hoe leuk is het om even terug te kijken naar die foto’s en al die fijne momenten weer te ‘voelen’?

Als je ze zo op een rijtje zet dat staat dat toch wel verdomd goed. Een kleine disclaimer: deze foto’s zijn gemaakt in een tijdsbestek van 23 weken.

ise5

1. & 2. een geweldige dag op het festival WiSH bij mij in de buurt 3. balletweekend! 4. de theatershows bij hiphop 5. een gezonde hamburger met zoete aardappel frietjes 6. een nieuwe top gemaakt van stof uit Uganda

 

ise7

7. die kwam ik precies op het goede moment tegen 8. mijn verjaardag! Tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar 9. nóg een festival, woehoee 10. mijn schatjes waar ik nog steeds verliefd op ben 11. de voorstelling van Het Nationale Ballet; hiphop meets ballet. Was perfect! 12. een danswedstrijdje 13. ik kon niet wachten om weer wat lekkers te bakken 14. mijn laatste dag in het mooie Uganda. Ik heb zo’n heimwee..

 

Krijg jij ook een fijn gevoel van oude social media berichten? Of doe je daar niet aan?

Als je mijn foto’s op instagram niet wil missen kan je me (@isehazenveld) altijd volgen ;)

 

Liefs!

3 gedachtes over “Instagram highlights

  1. Hoi!! Vraagje, heb je geen zin om bloglovin’ aan te maken? Ik wil je blog graag volgen, en dat is zo makkelijk met bloglovin’! :)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.