Een dag uit mijn weekend

Zomaar een verslagje, een plog zonder foto’s zeg maar. Ik vind het obvious heel leuk om dingen uit mijn leven te delen, in de hoop dat anderen er misschien ook nog wat aan hebben. Dus wie weet! Ben je benieuwd? Lees dan vooral even verder. 

 

08.30 De wekker gaat. Ugh, nee

09.00 Opstaan en een havermout ontbijtje voor mezelf klaarmaken. Daarmee kan ik goed vooruit!

10.00 Beginnen met werken. Ik doe eerst rustig wat dingen opruimen en ga dan stofzuigen. Dat is nogal zwaar (en veel) dus dat doe ik liever niet op het begin als ik net van mijn fiets kom. Daarna is er gelukkig lekker veel administratief werk dus kan ik de rest van de tijd zitten.

15.00 Afgewerkt! Omdat bij de Kruidvat alle make up 1 + 1 gratis is ga ik daar snel even langs voordat ik naar huis fiets. Dan ga ik rustig in de keuken zitten en wat thee drinken. De twee komende uren moet ik echt mijn rust pakken. Ik maak nog lijstjes van wat ik allemaal niet moet vergeten en probeer ik zo een beetje rust in mijn hoofd te krijgen. Afgelopen week was zo hectisch en de migraine liegt er niet om.

17.00 Op naar Eindhoven. Ik hoef gelukkig niet zelf te rijden, zo kan ik nog wat energie sparen. Eenmaal daar gaat mama behangen en papa de jaloezieën ophangen, kan ik lekker op bed hangen haha.

19.00 Mijn ouders gaan naar huis en twee vriendinnen komen langs. We eten samen broodjes hamburger en hangen daarna lekker op de matrassen op de grond.

22.00 Tijd op ons op te tutten, we gaan zo nog op stap! De wijn smaakt goed en gelukkig komt een vriendin ons met de auto ophalen, zodat we niet hoeven te fietsen. We doen een drankje in een van de kroegen en gaan dan naar Santiago, de salsa bar. Het was gelukkig geen echte salsa avond maar er werd gewoon heel leuk gedanst. Daar heb ik me dus twee uur lang pri-ma vermaakt, de tijd vloog. Het was zo leuk dansen!

Toen de muziek ineens stopte waren we dus nogal verbaasd maar meteen voelde ik ook hoe moe ik eigenlijk was. Voeten die branden, knieën die een beetje beginnen te knikken, rug en schouders die vast zitten… ik wou het liefst zo snel mogelijk mijn bed in! Mijn vriendinnen kennende duurt dat altijd wel even, buiten komen ze natuurlijk nog jan en alleman tegen en daar moet dan ook even mee gekletst worden, iets waar ik op zo’n moment niet zo goed tegen kan haha. Maar ik kreeg ze nog redelijk snel mee gelukkig. Thuis vloog ik in bed en dommelde al een beetje weg terwijl mijn vriendinnen nog wat aan het eten waren.

Wat. een. dag.

 

Dit doe ik dus echt niet iedere week, maar ik wist het wonder boven wonder wel vol te houden. Dat was niet gelukt als ik ’s middags mijn rust niet had genomen, toch zelf was gaan rijden, mee hielp met klussen en op de fiets naar de stad zou zijn gegaan. Op die momenten is het stom om zoiets simpels niet te kunnen doen, maar als ik daardoor bijvoorbeeld wel mee kan gaan dansen met vriendinnen heb ik dat er wel voor over! Een schema zoals op de foto kan daar goed bij helpen. Werk met kleuren zodat duidelijk is wat wel/niet of minder belangrijk is.

Een gedachte over “Een dag uit mijn weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.