Doen we nog aan yoga?

Ik besloot iedere avond aan yoga te doen, weet je nog? Nu komt natuurlijk het vervolg. Is het me gelukt? Ben ik nog steeds iedere avond trouw bezig?

Ha. Nee. Het was ook niet mijn bedoeling om het écht iedere avond te doen, in ieder geval niet als het niet uit kwam. Geen verplichtingen! Maar zo werd het natuurlijk ook een beetje vergeten.

Ik verplaatste het bijvoorbeeld eens naar de ochtend, wat eigenlijk zeker zo fijn was, omdat ik nogal een raar ritme heb nu. De afgelopen week was nog een beetje erger dan de vorige. Ik heb een kamer in Eindhoven ‘gekregen’ waar ik heel veel aan het klussen was, maar ik moest vervolgens ook gewoon werken. Al het op een neer rijden, fysiek werken en veel dingen moeten willen regelen breekt me op. Ik ben veel te druk, ga vervolgens uitgeteld en met migraine naar bed (of eerder naar huis vanuit het werk) en zo weer verder. Hartstikke fout!

En ik weet goed wat me nu te doen staat. Niet meer mega veel willen doen en mijn ritme terugvinden. Geen hoge pieken en diepe dalen meer maar een relaxte middenweg. Misschien dat yoga daar wel goed bij kan helpen ;)

Deze week heb ik bovendien ook helemaal niks aan beweging gedaan. Behalve een ikea bed in elkaar zetten, maar dat telt niet want is natuurlijk niet bepaald ontspannend..

 

Oké, een nieuwe fijne video is gevonden dus starten maar! Hoe gaat het bij jou?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.