It doesn’t have to be perfect to be wonderful

62edfe02f8f11d2aabe75da4ff182772

 

Afgelopen week was er eentje met hele mooie momenten en ook hele diepe dalen. Bijzonder! Sommige dingen vielen erg tegen, maar er waren ook meevallers. Zo werd ik na mijn tweede kijkavond voor een kamer al gekozen! Toen begon de hectiek van spullen zoeken want vanaf morgen kan ik er al in. Het is allemaal zó snel gegaan. Maar ik ben ook heel erg blij! Straks kan ik lekker mijn eigen ding weer doen.

Er is zoveel op mijn pad gekomen. Daar hou ik eigenlijk wel van! Het is fijn als er zoveel gebeurt, tenminste niet saai. Maar niet voor altijd natuurlijk. En het hoeft niet allemáál geweldig te zijn..

Life doesn’t have to be perfect to be wonderful

 

 

(Misschien moet ik deze ook maar op mijn kamer gaan hangen)

 

Bron afbeelding

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.