Dit is mijn wondermiddel

Ik had het natuurlijk liever niet nodig gehad, maar na een drukke dag en/of veel pijn is dit mijn ‘redding’. Ice power ofwel cooling gel. Een lange tijd gebruikte ik alleen maar warme spierbalsems (warmtepleisters of tijger balsem bijvoorbeeld) wat heerlijk was, voor (soort) spierpijn. Fijn in de winter als ik me iedere ochtend een stijve houten plank voel, maar niet na een lange drukke dag. Dan voelt alles zo branderig aan en het enigste wat ik dan wil is iets koels.

Zo zag je mij tijdens het festival pas ook af en toe tussen de menigte mijn knieën en onderrug even insmeren. No shame. Ik had zelfs het liefst mijn voeten ook nog even meegepakt.. En ik had sowieso geluk dat ze mijn mini tube Ice power bij de controle over het hoofd zagen!

Zo’n mini kost 2,50 en is dus ideaal om het eens mee te proberen. Ik raad het echt iedereen aan. Na overbelasting, sporten, een dagje weg of festival.. En doet het niets, dan kan het ook geen kwaad!

Kijk voor meer informatie (bestanddelen etc) eens op de site van Ice power of Nuflex.

IMG_4599

 

Het énige nadeel wat ik kan bedenken is de geur ;’)

Gebruik jij zoiets wel eens?

 

Oh en trouwens, je kunt me nu ook op ‘Bloglovin volgen!

4 gedachtes over “Dit is mijn wondermiddel

  1. […] Laatst deelde ik mijn wondermiddel met jullie; cooling gel. Dat is zo’n beetje mijn redding bij feestjes, lang staan en na zware trainingen. De momenten dat ik wel bijna door m’n knieën kan gaan omdat het zó’n pijn doet.. Ice power of cooling gel zorgt dan dat het branderige weg gaat. Voor mij een uitkomst, en misschien doet het voor jou ook wel wat! De blogpost daarover vind je hier. […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.