Iedere avond yoga

Ik vond yoga altijd een beetje duf klinken. Zo zweverig! Het heeft gewoon nogal een duf imago als je het mij vraagt, maar prik je daar even doorheen, dan is het misschien wel heerlijk! Laatst probeerde ik ’s avonds eens een video op youtube, omdat ik toen geen puf meer had voor de buikspiervideo die ik in gedachte had. En wat denk je?

Het was heerlijk. Ik was zo relaxed en ontspannen daarna en kon meteen lekker slapen. Als ik in de avond nog iets ga doen kom ik vaak lichamelijk helemaal uitgeput thuis, maar ben ik in mijn hoofd nog heel erg druk. Echt goed slapen lukt dan dus niet.

Door dan even een paar minuten wat oefeningen te doen en op mijn ademhaling te letten (oh jongens, ik zag mezelf echt uit nu ik dit type haha) voelde ik me daarna veel beter. Yes! Dit wil ik altijd wel hebben.

Dus toen kwam het idee om iedere avond even zo’n momentje te doen. Nu het dansseizoen is afgelopen wil ik wel blijven bewegen en het liefst ook iets aan mijn lenigheid doen, dat komt dus eigenlijk heel goed uit. En als die gespannen schouders na een dag werken ook verdwijnen is het helemaal geweldig..

Wil jij misschien met me mee doen? De regels zijn heel simpel; je probeert er iedere avond een gewoonte van te maken maar lukt het niet, ook prima! Ik ga vandaag en morgen naar Antwerpen met vriendinnen dus dan schiet het er al bij in, jammer maar helaas. En laten we dan elkaar ook tips geven en fijne video’s delen. Goed idee!?

2 gedachtes over “Iedere avond yoga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.